Larppeja lapsille-seminaari

13.2. klo 13.00-16.00
Games Factory Event Space

Lapinlahdenkatu 16 rak 5, 00180 Helsinki

Tervetuloa mukaan Larppeja lapsille -seminaariin keskiviikkona 13.2.! Tilaisuus järjestetään yhteistyössä Avatar ry:n, Games Factory Finlandin ja 6Aika – Kasvun ekosysteemit -hankkeen kanssa.

Liveroolipelaamisella on Suomessa 30 vuoden historia. Tänä aikana pienimuotoisesta toiminnasta on kasvanut suosittu harrastus ja kehittyvä, kansainvälisesti arvostettu taidemuoto. Sen avulla voidaan tuottaa menestyksekkäästi peli- ja kulttuurikasvatusta, ja tällä luoda luova ympäristö tulevaisuuden osaajille kehittää taitojaan.

Nyt larppien uranuurtajat kotimaasta ja edelläkävijämaasta Tanskasta kertovat, miksi ja miten näin kannattaa tehdä myös Suomessa. Perehdymme myös larppien merkitykseen peliekosysteemin kannalta, ja minkälaisia innovaatioita sekä yritysmalleja ne voivat synnyttää.

Seminaarissa esitellään lisäksi Avatar ry:n ja tämän yhteistyökumppaneiden suunnitelmia suomalaisen larppaamisen tulevaisuudelle ja perehdytään uuteen suomalaiseen lapsille suunnattuun larppikonseptiin, Velhokouluun.

Ilmoittaudu tapahtumaan

Tällä lomakkeella voit ilmoittaa itsesi ja muita organisaatiosi jäseniä seminaariin. Vastaus on jätettävä 6.2. mennessä, jos haluaa otetuksi huomioon tarjoiluiden määrässä. Vastauksen voi myös lähettää sähköpostitse osoitteeseen hallitus @ avatarry.net.

    Ohjelma julkaistaan viikolla 6!

    Tutustu rekisteriselosteeseemme täällä. Taustakuva: Tuomas Puikkonen