avatar-logo2019-white

Tietoa meistä

Roolipeliyhdistys Avatar ry perustettiin vuoden 2019 alussa. Yhdistyksen tavoite on tukea ja kehittää lapsille ja nuorille järjestettävää rooli- ja liveroolipelitoimintaa ympäri Suomen. Toiminta keskittyy tällä hetkellä pääkaupunkiseudulle.

Keitä ”me” olemme? Avatarin takana on joukko kokeneita larppaajia, joilla on ammattiaitoa liveroolipelien lisäksi käsikirjoittamisesta, tuottamisesta, opetuksesta ja monesta muusta Velhokoulujen ja yhdistyksen luotsaamisessa hyödyllisestä taidosta.

Ota yhteyttä sähköpostitse: hallitus (at ) avatarry.net

Mike Pohjola

Puheenjohtaja

Kirjailija ja taiteen maisteri Mike Pohjola toimii yhdistyksen puheenjohtajana, sekä Avatarin pelisisällön ja vision kehittäjänä. 

Janina Kahela

Rahastonhoitaja/Tuottaja

Matkailualan restonomi, sekä palvelujen ja tapahtumien tuottaja Janina Kahela luotsaa Avatarin larppeja niiden vastaavana tuottajana. 

Sirian Holappa

Jäsen

Larppisuunnittelija ja -käsikirjoittaja Sirian Holappa kehittää ja tukee yhdistyksen pelitoimintaa järjestäjänä ja sisällön suunnittelijana niin larpeissa kuin roolipelikerhoissa.

Carolin Piotrowski

Jäsen

Peligraafikko ja kuvataidepedagogi Carolin Piotrowski vastaa niin yhdistyksen kuin Velhokoulujen ilmeestä, ja on tuttu näky Velhokoulun opettajissa.

                                    © ROOLIPELIYHDISTYS AVATAR RY / 2022

       KUVAT: TUOMAS PUIKKONEN (VELHOKOULU), MYRSKY MÄRIJÄRVI (TARUJEN AIKA)