avatar-logo2019-white

Tietoa meistä

Roolipeliyhdistys Avatar ry perustettiin vuoden 2019 alussa. Yhdistyksen tavoite on tukea ja kehittää lapsille ja nuorille järjestettävää rooli- ja liveroolipelitoimintaa ympäri Suomen. Toiminta keskittyy pääkaupunkiseudulle, mutta laajenee suunnitelmien mukaan jo ensimmäisenä vuonna myös muihin suuriin kaupunkeihin.

Keitä ”me” olemme? Avatarin takana on joukko kokeneita larppaajia, joilla on ammattiaitoa liveroolipelien lisäksi käsikirjoittamisesta, tuottamisesta, opetuksesta ja monesta muusta Velhokoulujen ja yhdistyksen luotsaamisessa hyödyllisestä taidosta.

Ota yhteyttä sähköpostitse: hallitus (at ) avatarry.net

Mike Pohjola

Puheenjohtaja

Kirjailija ja taiteen maisteri Mike Pohjola toimii yhdistyksen puheenjohtajana, sekä Velhokoulujen pelisisällön ja vision kehittäjänä. 

Janina Kahela

Varapuheenjohtaja

Matkailualan restonomi, sekä palvelujen ja tapahtumien tuottaja Janina Kahela luotsaa Velhokouluja niiden vastaavana tuottajana. 

Vera Schneider

Sihteeri

Kulttuurituottaja  Vera Schneider vastaa yhdistyksen hallinnosta ja kehittämisestä.

Carolin Piotrowski

Jäsen

Peligraafikko ja kuvataidepedagogi Carolin Piotrowski vastaa niin yhdistyksen kuin Velhokoulujen ilmeestä, ja on tuttu näky Velhokoulun opettajissa.

Sirian Holappa

Jäsen

Larppisuunnittelija ja -käsikirjoittaja Sirian Holappa kehittää Velhokoulujen maailmaa, sekä toimii toisena tuottajana pelien toteutuksessa. 

Massi Hannula

Jäsen

Larp-tuottaja ja viestinnän ammattilainen Massi Hannula vetää Avatarin larppikerhotoimintaa.

© ROOLIPELIYHDISTYS Avatar ry / 2019  –   kuvat: Tuomas Puikkonen